Bittere vruchten DANGOR, Achmat

Bittere vruchten is het verhaal van de diepgaande persoonlijke strijd van Lydia en Silas en hun zoon Mikey, student en seksueel avonturier, om met het verleden van zichzelf en van Zuid-Afrika in het reine te komen. Ze moeten tientallen jaren van onrechtvaardigheid en onderdrukking, die ze aan den lijve hebben ervaren, leren vergeten. Tot Silas, die inmiddels medewerker van de Waarheidscommissie is, op een zondagochtend bij het winkelen plotseling een boze geest uit het verleden ziet, luitenant Du Boise, een gepensioneerde agent van de veiligheidsdienst.

'Mijn roman gaat over onderwerpen waar mensen liever niet mee te maken hebben, de bittere vruchten van de apartheid.' Dangor schreef met Bittere vruchten een onvergetelijk, verfrissend, openhartig boek over een kwetsbaar gezin in een wanordelijke samenleving en een opmerkelijk portret van het huidige Zuid-Afrika. Geen wonder dat dit boek de grote winnaar werd van de People's Booker Prize 2004.

Silas Ali loopt op een zondagochtend te winkelen als hij plotseling een boze geest uit het verleden ziet, luitenant Du Boise, een gepensioneerde agent van de veiligheidsdienst. Die toevallige ontmoeting brengt pijnlijk in herinnering waarover Silas en zijn vrouw Lydia al twintig jaar zwijgen: de verkrachting van Lydia door Du Boise. Silas heeft niets gezien, maar des te meer gehoord van deze gruwelijke daad, opgesloten als hij zat in een politiebusje vlakbij. Het heeft alles in hun leven op zijn kop gezet.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Een zeer net exemplaar. Wel met inscriptie en ex libris.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis