Marijn in de woestijn DECKERS, D.

Marijn in de woestijn volgt de lotgevallen van Marijn, die na een bezoek aan de mummies in het museum in Leiden plotseling in het oude Egypte terechtkomt. Daar moet hij niet alleen de weg naar huis terug zien te vinden, maar zal hij ook het mysterie moeten ontrafelen van de vuurspugende zanddraak die de bevolking teistert. Marijn in de woestijn is het vervolg op het veelgelezen kinderboek De matroos in de doos. Vanaf oktober 2007 gaat Theater Terra (bekend van hun meesterlijke uitvoeringen van "Kikker" van Max Velthuijs en "Ezel" van Rindert Kromhout) honderd voorstellingen spelen van De matroos in de doos. Het vervolg van dit spannende kinderboek sluit dan ook perfect aan bij de kindermusical die Theater Terra gaat brengen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Beduimeld, minder fraai exemplaar

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis