High Tea in West- en Midden Nederland DEKKER, Angelique speurtocht naar de echte Engelse Tea

Na het boek 'High Tea in Noordoost Nederland' is de speurtocht naar de echte Engelse tea in dit boek voortgezet in het westen en midden van Nederland. In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland zijn vele adressen waar een tea te gebruiken is bezocht.
Een leuk plekje vinden voor een tea is niet meer moeilijk door de uitgebreide verhalen, plattegronden, praktische informatie en vele sfeervolle foto's in dit boek.
Alle adressen in dit boek zijn zeker een bezoek waard. Het aantal theepotjes dat een locatie heeft gekregen staat voornamelijk voor hoe Engels deze locatie overkomt.
Is het niet mogelijk om er op uit te gaan, dan bevat dit boek genoeg recepten om thuis aan het bakken te gaan.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis