Atelier de lecture. Quinze jours pour réussir DELAISNE, Pierre Lektüreheft

Zwei Wochen vor der Eröffnung seines neuen Restaurants wird Tommys Vater ins Krankenhaus gebracht. Wird die Eröffnung trotzdem stattfinden können? Die Reihe Atelier de lecture mit ihren spannenden und schülernahen Texten französischer Autorinnen und Autoren bietet:
- Geschichten, die Lesefreude wecken,
- Vokabelannotationen für authentisches Lesen,
- Aufgaben zum Leseverstehen (mit Lösungen im Anhang).

Die beiliegende Audio-CD fördert das Hörverstehen und ist als Hörbuch nutzbar.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis