Uit Vuur geboren DERYCKER, N. het levensverhaal van koningin Draupadi, heldin uit de Mahabharata

Op het slagveld van Koeroekshetra staan twee machtige legers tegenover elkaar (de Kaurava’s en de Pandava’s) in een strijd om de heerschappij. Hierdoor sneuvelden ontelbare dappere strijders en dit vergt ook het uiterste van Draupadi, de oogverblindend mooie echtgenote van de vijf Pandavabroers. Koningin Draupadi is een sterke, trotse vrouw. Vol toewijding steunt ze haar echtgenoten. Vurig is haar liefde, vurig ook haar verlangen naar wraak op wie haar durft te vernederen. De strijd tussen de Kaurava’s en de Pandava’s is het onderwerp van het Indiase Mahabharata-epos, een van de grootste literaire werken aller tijden. Beleef het verhaal nu vanuit het standpunt van het voornaamste vrouwelijke personage: koningin Draupadi. Een indrukwekkend portret van een trouwe, moedige en passionele vrouw, die al eeuwenlang een lichtend voorbeeld is voor miljoenen hindoevrouwen. Nicole Derycker schreef een boeiende bewerking van het beroemde epos. Een intrigerend filosofisch avonturenverhaal over liefde, vriendschap en trouw, verraad, wraak en vergiffenis; over het aanbreken van een nieuw en duister tijdperk: de lang voorspelde en gevreesde Kali-Yuga.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis