Vertrouw op je gevoel DICKSON, A. emoties - zelfbewustzijn - kracht

Anne Dickson heeft tien jaar lang onderzoek verricht naar de specifieke invloed van emoties op ons dagelijks leven: hoe emoties samenhangen met onze (geestelijke) gezondheid en hoe onze kindertijd van invloed is op ons huidige gedrag en relaties.
Dit fascinerende boek biedt naast (nieuwe) theorieen en inzichten, veel interessante en praktische tips. Door middel van diverse oefeningen kunt u uw eigen emotionele gedrag leren kennen, aanpakken en verbeteren.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis