De eerste Nederlandse tiftie DIJK, Wim G.J. van & BELCAMPO

Vormg.: J. Tapperwijn. Monografie van Belcampo (ps. Herman Pieter Schönfeld Wichers, 1902-1990), voorzien van commentaar 'van gene zijde, waardoor de vraag die iedere lezer van [een biografie] zichzelf stelt: 'Wat zou de man er zelf nou wel van zeggen?' in dit geval wordt beantwoord. Deze tiftie (het woord werd hier geïntroduceerd en vervolgens warempel opgenomen in de dikke Van Dale) bevat voorts een belangrijke aanvulling op De filosofie van het belcampisme en een uitvoerige bibliografie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis