Mag ik uw handtekening? Of: hoe word ik een beroemd cabaretier DORRESTIJN, Hans & VEER, Kick van der

Onder het motto 'Als Dorrestijn het kan, kunnen wij het zeker' geeft Hans Dorrestijn een cursus over de fijne kneepjes van het vak van cabaretier. Het is een wat ongelijksoortige verzameling teksten die met dit doel in acht hoofdstukken bijeengebracht is. Het meest praktisch zijn de eerste 85 bladzijden, voor de helft gevuld met raadgevingen en ervaringen en voor de andere helft met een briefwisseling tussen cabaretkenner Kick van der Veer en Dorrestijn over zaken als rijm en beïnvloeding. Daarna volgt een beetje een allegaartje: herinneringen, interviews, recensies van theaterprogramma's, een vraaggesprek met Dorrestijn door Van der Veer, vragen van Dorrestijn aan Van der Veer en ten slotte vier monologen uit 'Gesmolten ijsberen', zijn meest recente programma. Verspreid over alle hoofdstukken zijn liedteksten opgenomen, sommige zelfs tweemaal. Het boek is als het ware een afspiegeling van de aard van de schrijver: slordig en klunzig, maar eerlijk en oprecht.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Eerste druk. In prima staat.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis