Voor altijd verloren DOUGHTY, Louise

Laura woont alleen met haar kinderen Betty en Rees sinds haar man David haar heeft verlaten om een nieuw gezin te stichten met de jongere Chloe. Wanneer de negenjarige Betty en haar vriendinnetje om het leven komen bij een auto-ongeluk stort Laura in en raakt geobsedeerd door één gedachte: de man die haar dochter heeft aangereden beroven van datgene waar hij het meest van houdt, zodat hij weet wat zij doormaakt. Ze komt erachter wie hij is en begint hem te achtervolgen. Ondertussen groeien Laura en David naar elkaar toe door het verdriet om Betty's dood en vinden een zekere troost bij elkaar. Laura ontvangt echter dreigbrieven en er gebeuren vreemde dingen wanneer zij de begrafenis van Betty's vriendinnetje bijwoont. Ze vermoedt dat Chloe hier achter zit, die haar en David uit elkaar wil houden. Wanneer Chloe verdwijnt, wordt Laura gearresteerd op verdenking van moord. Voor altijd verloren is een prachtige psychologische roman over liefde, verlies en gevoelens van wraak en onmacht. Louise Doughty brengt haar personages zo overtuigend tot leven en weet een dusdanige spanning op te bouwen dat je niet meer kunt ophouden met lezen tot de allerlaatste onthullende pagina.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis