DE REFORMATIE EN DE VADERLANDSE KERK Dr. H. Bavinck e.a.

De Reformatie van de 16e eeuw was in de eerste plaats Kerkhervorming en heeft daarom grote gevolgen gehad ook voor gezin, staat en maatschappij. Het is voor elke christenen hard nodig ter wille van zijn eigen behoud de betekenis van de Reformatie te kennen. Zeker nu in onze tijd het Evangelie, dat onze vaderen opnieuw ontdekt hadden en waar zij voor gevochten en om geleden hebben, in een Protestantse Kerk ten onder lijkt te gaan. Na jarenlang met vrouwe Vrijzinnigheid samengewoond te hebben, is het Bestuur van de Gereformeerde Bond in 2004 met haar getrouwd. We zien nu bondspredikanten en andere nazaten van de Reformatie op kerkelijke vergaderingen en nationale synodes, net als koning Salomo, met vrouwe Vrijzinnigheid in gebed, hun hoofd in aanbidding voor haar afgoden buigen. Nu niet meer buiten Jerusalem, maar in de tempel zelf. In deze bundel is de zeer actuele en fundamentele brochure van mr. D.P.D. Fabius opgenomen (Het eeuwgetij der Reformatie) waarin een houding en mentaliteit als dat van de Gereformeerde Bond besproken wordt. Andere bijdragen zijn van dr. H. Bavinck; dr. H.H. Kuyper; dr. H. Bouwman; ds. J.H. Landwehr en ds. J.C. Rullmann.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 29,75
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis