Die Mutterfalle DREHER, Brenda Wie man dich verarscht hat!

Kinder werden oft als Belastung angesehen. Das muss nicht so sein.
Brenda Dreher vermittelt in ihrem Buch wie jeder seinen Familienalltag mit Begeisterung und Leichtigkeit meistern kann.
Dein Bild über Erziehung wird sich nach diesem Buch radikal verändern.

Als erfahrene Mutter und Familiencoach hinterfragt Brenda Dreher unsere Rolle als Eltern. Sie offenbart Wahrheiten über die fatalen Folgen einer falschen oder fehlenden Erziehung, die man sonst nirgends erfährst.

Nach diesem Ratgeber wirst du dir weder in die Erziehung deiner Kinder, noch in dein eigenes Leben reinreden lassen. Du wirst wissen was du willst und dies auch durchsetzen können.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 45,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis