Aurielle et les super-heros de la litterature DUHAMEL, Cindy

Une jeune collégienne, Aurielle, passe d'excellente élève à dernière de sa classe suite à un drame.
Un jour, lasse des moqueries de ses camarades, elle fuit. Son destin va alors basculer...

Deuil, amour, estime de soi mais aussi rencontres avec des auteurs célèbres, devenus nos classiques : c'est un roman d'apprentissage autant pour Aurielle que pour le lecteur.

À travers une histoire palpitante, vous vous approprierez quelques éléments de culture littéraire.

Une fête de sensations et un vrai bouillon de culture seront au rendez-vous de cette lecture.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis