zum graureiher verdichtet DUNCAN, Bernadette Haiku

Das Haiku als kürzeste Form der Lyrik im deutschen Sprachraum ist noch ein relativ junges Genre. Die vorliegende Auswahl zeigt einen Querschnitt aus zwölf Jahren Haiku Dichtung - ausgehend von japanischen und englischsprachigen Vorbildern loten die Verse auf zarte, persönliche Weise die Möglichkeiten und Grenzen im zeitgenössischen Kontext aus.


Morgendämmerung
eine Amsel legt uns
die Welt ans Herz
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis