Ik krijg altijd gelijk DUURSMA, Lars. & BOSCH, Job ten. & LIGTERINGEN, Take. Leer jezelf overtuigen

Overtuigen willen we allemaal. Tijdens discussies op internet of in de kroeg, bij vergaderingen op het werk of gewoon thuis aan de keukentafel. We discussiëren er vrolijk op los en twijfelen zelden aan ons eigen gelijk. Maar hoe zit dat eigenlijk met anderen? Vinden die ook dat wij gelijk hebben? Soms wel, maar lang niet altijd. Valt daar niet iets aan te doen? Jazeker!

Ik krijg altijd gelijk is een praktische handleiding voor iedereen die zijn
meningen, ideeën en standpunten beter wil leren verkopen. Geen saai studieboek, maar een handige verzameling trucs, tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Beproefde strategieën, verpakt in toegankelijke taal en getoetst aan de werkelijkheid van vandaag.

Samen met de lezers van nrc.next gingen Lars Duursma, Job ten Bosch en
Take Ligteringen een half jaar lang op zoek naar de beste overtuigtrucs en
-strategieën. Hun wekelijkse artikelen oogstten in totaal meer dan tweeduizend reacties. Het resultaat is een boek waarmee iedereen zijn voordeel kan doen.
Leer jezelf overtuigen!

Lars Duursma is voormalig wereldkampioen debatteren en oprichter van debaten communicatiebureau Debatrix. Job ten Bosch is commercieel directeur van Debatrix en coacht topmanagers. Take Ligteringen is journalist en schrijver.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis