Handboek Projectontwikkeling Ed Nozeman ; E.F. Nozeman ; Jan Fokkema

© Vakmedianet BouwCommunities website: www.vakmedianet.nl e-mail: bouwkosten@vakmedianet.nl telnr: 088 58 40 600 Het Handboek Projectontwikkeling beschrijft het volledige projectontwikkelingsproces. Van initiatiefase tot en met de exploitatie van onroerend goed wordt helder uiteengezet welke wet- en regelgeving van toepassing zijn, welke werkvormen er bestaan en hoe verantwoordelijkheden zijn of kunnen worden verdeeld. Dit naslagwerk helpt u om de benodigde wetten en regels, werkvormen, definities en procedures snel terug te vinden. Deze uitgave is ontwikkeld door de NEPROM (de vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen). Inhoud · Projectontwikkeling algemeen: het spel, de spelers en de spelregels. · Fasen: initiatieffase, ontwikkelingsfase, realisatiefase en exploitatiefase. · Disciplines: marketing, moderne samenwerkingsvormen, planeconomie, gemeentelijk grond- en ontwikkelingsbedrijf, projectfinanciering, rekenen op vastgoed, contractvorming, overdrachtsbelasting en btw, ruimtelijke ordening en stedenbouw, projectontwikkeling en de architect. · Toekomst van projectontwikkeling: perspectieven voor de toekomst, richting van projectontwikkeling, thema's voor de toekomst en een conclusie.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis