Formelsammlung Mathematik - Physik - Chemie. Realschule Bayern EINHAUSER, Alois ; Hörter, Christian

Diese Formelsammlung ist an die Vorgaben des Kultusministeriums angepasst. Sie umfasst alle Schwerpunktthemen der Fächer Mathematik, Physik und Chemie:
- die wichtigsten mathematischen Definitionen, Formeln und Rechenregeln aus den Bereichen Algebra, Funktionen, Trigonometrie, Geometrie, Vektoren, Abbildungen und Stochastik
- alle wesentlichen physikalischen Größen mit Einheiten, Beziehungen und Formen
- zahlreiche Tabellen und Übersichten

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis