Het babybrein ELK, M. van & HUNNIUS, S. over de ontwikkeling van de hersenen bij baby's

Kun je communiceren met een baby nog voordat hij kan praten? Kun je baby’s slimmer maken door ze te trainen? Waarom willen peuters alles nadoen wat ze volwassenen zien doen? Waarom kunnen we ons niets herinneren van onze eigen babytijd? De babytijd is een fascinerende periode waarin zuigelingen zich in hoog tempo ontwikkelen en tal van nieuwe ervaringen opdoen.
In Het babybrein wordt beschreven hoe recent neurowetenschappelijk onderzoek nieuwe inzichten geeft in de ontwikkeling van het babybrein. Michiel van Elk en Sabine Hunnius leggen op heldere wijze uit hoe baby’s leren kijken, bewegen, praten en onthouden en welke hersengebieden hierbij een rol spelen. De vroegste ervaringen van baby’s blijken van doorslaggevend belang voor de latere ontwikkeling.

Michiel van Elk (1980) deed onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen en werkt momenteel aan de École Polytechnique Fédérale de Lausanne (epfl) in Zwitserland.
Sabine Hunnius (1974) is directeur van het Baby Research Center aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis