Relaties en andere ongemakken Els Knoope

Herkenbaar, humoristisch, onbevangen, scherpzinnig en oer-Nederlands. Ze wonen in hetzelfde dorp en ze maken regelmatig dezelfde dingen mee, maar ze kijken er heel anders tegenaan. Gelukkig houden ze alledrie een dagboek bij... Johanna is op haar 76e getrouwd met Jo, die haar vreugde brengt, maar ook zorgen, want hij tobt met zijn gezondheid en wordt wel erg vergeetachtig. Karel trouwt op zijn 48e alsnog met de vrouw van zijn dromen. Als zijn vrouw zwanger blijkt te zien is hij uitzinnig van vreugde en begrijpt maar niet waarom hij de enige is... Annemiek is zestien, en heeft haar leven al helemaal uitgestippeld. Maar op je zestiende word je tegengewerkt door stomme leraren, onnozele ouders en door een vriend die liever voetbalt en met andere meisjes danst!
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 5,00
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis