Vliegtijd Els Moors

Els Moors Vliegtijd

In deze semi-autobiografische verhalen lezen we hoe een jonge vrouw telkens aan een nieuwe reis begint. Zo gaat ze naar een festival in Slowakije voor dichters uit alle landen van Europa. Ze wordt geconfronteerd met 27 labiele dichters, een overenthousiaste regisseur, een worsten bakkende organisator en een Roemeense die niet van plan is de kamer te delen. In een ander verhaal gaat een jonge vrouw schrijven in een Frans zomerhuis. Waar ze vanaf het begin al bang voor is, gebeurt. Onvermijdelijk ontstaat er iets tussen haar en de getrouwde eigenaar. De verhalen in Vliegtijd gaan over de angst voor maar ook over het verlangen naar intimiteit. Moors zoekt daarbij de grenzen van het autobiografische op. Feilloos en minutieus fileert ze ongemakkelijke situaties en laat ze de zwaarte door haar lichte verhalen heen breken. De lezer houdt er een onvergetelijke leeservaring aan over.
Els Moors (1976) studeerde Germaanse talen aan de Universiteit van Gent en rondde hierna de Gerrit Rietveld Academie af. Tegenwoordig woont en werkt zij in Brussel. Ze publiceerde eerder de dichtbundel Er hangt een hoge lucht boven ons en de roman Het verlangen naar een eiland.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis