Worauf wir bauen können EMONTZPOHL, Peter H. ; Knop, Julia ; Nothelle-Wildfeuer, Ursula Rund um die Erstkommunion. Begleitmappe für Kinder

Die Kindermappe zum Erstkommunionkurs umfasst sämtliche Arbeitsblätter, die die Kinder für die Durchführung des Erstkommunionkurses benötigen. Ein Namensaufkleber, mit dem die Kinder ihre eigene Mappe gestalten können, komplettiert die Zusammenstellung. Alle Blätter sind mit Illustrationen liebevoll gestaltet und kindgerecht aufbereitet.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis