Alles über die Polizei ERNE, Andrea

Tatütata, die Polizei ist da! Ob Ladendiebstahl, Einbruch oder Verkehrsunfall - die Frauen und Männer in Blau sind stets einsatzbereit und schnell vor Ort. Das Buch stellt ihre unterschiedlichen Aufgabengebiete, die Ausrüstung und Polizeifahrzeuge vor. Die Kinder erfahren, wie man Polizist wird und was Polizeihunde alles können. Aber auch die Kriminalpolizei, Spurensicherung und verschiedene Spezialeinheiten werden unter die Lupe genommen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis