Beroep: advocaat F.A.W. Bannier ; N.A.M.E.C. Fanoy in de ban van de balie

Veelbesproken advocaten treden regelmatig op in de media en zijn inmiddels bekende Nederlanders. In een toenemend aantal populaire televisieseries wordt het werk van de advocaat belicht. Welke indruk geeft dat van de advocatuur? En is die indruk wel correct? Op z'n minst zal er bij velen een incompleet beeld bestaan van het vak van de advocaat.

Het boek 'Beroep: Advocaat' geeft een reëel overzicht van het boeiende en complexe beroep 'advocaat'. Alle aspecten van de dagelijkse praktijk, zowel civiel als strafrechtelijk, worden belicht: de advocaat in de rechtszaal, als adviseur, als manager, als strateeg, als psycholoog, als zakenman, etc. De verschillende praktijksoorten, de morele en ethische dilemma's, het kantoor en de aansprakelijkheid komen allemaal aan bod.

Ook geven auteurs Bannier en Fanoy een overzicht van de organisatie en de werking van de Nederlandse Orde van Advocaten: haar organen, het functioneren daarvan en de interne regelgeving, in het licht van de Advocatenwet en het advocaten tuchtrecht. Kortom: een prachtig boek over een prachtig beroep!

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis