Lesgeven op papier F. Teunissen effectieve leerteksten schrijven

Reeks: Docentenreeks

Lesgeven op papier' is een handleiding voor het schrijven van teksten waaruit mensen iets moeten leren. Deze uitgave begeleidt de auteur van leerteksten bij het schrijven van de inleiding, de kern en de afsluiting van een educatieve tekst. Bij elke stap in het schrijfproces geeft het boek richtlijnen met bewezen praktijkwaarde. Heldere voorbeelden en checklists maken de richtlijnen concreet en toepasbaar. Schrijfblokkades komen hierdoor minder vaak voor en worden sneller overwonnen.In 'Lesgeven op papier' vindt u antwoord op vaak gestelde vragen:* Wat moet er in een inleiding?* Ik weet wat ik moet schrijven, maar hoe organiseer ik deze informatie?* Ik weet wat ik moet schrijven, maar hoe organiseer ik deze informatie?* Hoe leg ik moeilijke vaktermen uit?* Welke soort illustratie is hier op zijn plaats?* Hoe kom ik aan goede verwerkingsopdrachten?* Aan welke eisen moet een zelfinstruerende leertekst voldoen?
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 43,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis