Wolfsblad FALLON, Jennifer Eerste kroniek - Marla Wolfsblad

Het Huis Wolfsblad kent verschillende spelers met uiteenlopende persoonlijkheden. Zo is de Hoogprins van Hythria, Lernen Wolfsblad, alleen geïnteresseerd in zijn perverse genoegens, regeren interesseert hem geen zier. De tovenaar Kagan, een echte hellehond en Lernens persoonlijke adviseur, is de werkelijke heerser. Hij moet zien te voorkomen dat Lernen wordt vermoord en de troon vrijkomt voor iemand die mogelijk nog dommer is dan de prins, en daar heeft hij zijn handen vol aan. Immers, in Hythria geldt: elke man voor zichzelf, elke familie voor zichzelf – zelfs broers en zusters kunnen elkaar soms niet vertrouwen.
Dat ervaart ook vrouwe Marla Wolfsblad, vijftien jaar nog maar, als ze ontdekt dat haar broer haar wil uithuwelijken aan koning Hablet van Fardohnya. Na het verstandshuwelijk zal Lernen kunnen rekenen op de legers van Hablet als het dreigende oorlogsgevaar vanuit het naburige Medalon werkelijkheid wordt. Met deze versterking van de positie van Lernen wil Kagan ook de patriottische fracties in de regering de mond snoeren.

Gelukkig staat Marla er niet alleen voor – zij wordt geholpen door de slimme dwerg Elezaar, die haar adviseert hoe zij de valstrikken en hindernissen die haar wachten kan omzeilen en de eer van het Huis Wolfsblad kan redden. En met succes. Dankzij Elezaar wordt Marla Wolfsblad een van de machtigste vrouwen in een wereld die door mannen wordt geregeerd. Of dat voldoende is om te overleven? Goede vraag...
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

lichte leesvouw

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis