De onderneming FELSHTINSKY, Y. & PRIBYLOVSKY, V Rusland onder Poetin

Yuri Felshtinsky is de auteur die samen met Alexander Litvinenko de internationale bestseller Terreur van binnenuit schreef, over de frauduleuze verkiezingen van 2000, toen Vladimir Poetin president werd van Rusland.Poetin bracht het land vele veranderingen. Bij het volk is hij populair omdat hij stabiliteit, welvaart en zelfrespect heeft gebracht, maar door zijn politieke tegenstanders wordt hij gezien als een dictator.In dit explosieve nieuwe boek onderzoekt Felshtinsky hoe het mogelijk is dat Rusland onder Poetin het eerste land ter wereld werd dat wordt geregeerd door de geheime dienst. Op basis van geheime informatie van onder meer KGB-spionnen ontstond een intrigerend portret van de politieke loopbaan van Vladimir Poetin, dat tevens een vooruitblik biedt op wat Rusland de komende jaren te wachten staat.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis