Von Zwanzig bis Dreissig FONTANE, Theodor Theodor Fontanes zweite autobiographische Schrift. Teil 1

Mit seiner zweiten Autobiographie, knüpft Fontane an sein Werk »Meine Kinderjahre« an. Den Sprung von acht Jahren umgeht Fontane geschickt, in dem er immer wieder in die Vergangenheit abschweift.
Vom Apotheker zum Schriftsteller und Poeten. Dem Dichterverein >Tunnel über der SpreeDurch die Ich-Perspektive fühlt sich der Leser in die Geschichte hineinversetzt. Es ist ansprechend und man bekommt Lust in die Welt von Fontane einzutauchen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 26,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis