Florida - USA Fotolulu Von Miami nach Key West

"Lass Bilder sprechen."

Getreu diesem Motto habe ich die Fotos weder beschrieben noch mit Ortsangaben versehen. Es geht nicht darum was der Fotograf gesehen hat, sondern um die Wirkung auf den Betrachter. Ich möchte Sie in ferne Welten verführen, ohne ihre Phantasie und Interpretation zu beeinflussen.

Ich möchte, dass Sie die Welt mit ihren Augen sehen.

Genießen Sie die eingefangenen Momente und starten Sie ihre Reise durch Florida.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 40,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis