S.A.L.E. Frank Quix Snelheid Adaptiviteit Lerend Excellerend

Hoe kun je als retailer blijvend winnen in de toekomst? In dit boek zijn we op zoek gegaan naar het antwoord op deze vraag. Op basis van deskresearch en interviews met 30 retail executives van retailbedrijven is het ontwikkelmodel S.A.L.E. ontstaan. Dit model gaat ervan uit dat een retailorganisatie zich op vier onderdelen moet blijven ontwikkelen: Snelheid, Adaptiviteit, Lerend vermogen en Excellerend vermogen. S.A.L.E. biedt inzicht in de complexe vraagstukken die er liggen, en geeft een richting aan die retailers kunnen gebruiken om tot antwoorden en oplossingen te komen. S.A.L.E. helpt als aanjager om vaste patronen te doorbreken en om van iedere retailer een winnende organisatie te maken. Het sluit daardoor aan bij het doel van de Stichting Anton Dreesmann Leerstoel voor Retailmarketing. Deze stichting zet zich al 30 jaar in om theorie en praktijk bij elkaar te brengen om zo het retailvak verder te ontwikkelen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 20,20
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis