Denk je sterk - Denk je zeker Fred Sterk ; Sjoerd Swaen

14e druk.]. Met bijlages, bronnen en register. Boek is verdeeld in twee delen: deel 1 is gericht op het veranderen en verbeteren van je "binnenwereld": je gedachten en gevoel van zelfvertrouwen - deel 2 op het veranderen en verbeteren van je "buitenwereld": contact met anderen en het leren omgaan met sociale onzekerheid. Lichte beschadiging voorkant kaft, verder goed exemplaar. Trefw.: // Zelfvertrouwen / Zelfhulp / Psychotherapie

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis