God blijft bij je Frits Deubel persoonlijke ontmoetingen

Frits Deubel is een succesvol dichter. Hij beschikt over een schat aan geestelijke wijsheid en levenservaring. Hij houdt van God en van mensen, ongeacht wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Deubel staat op een bijzondere manier in het leven en maakt echt tijd voor mensen die op zijn pad komen. Hij kan luisteren en bemoedigen, vol enthousiasme en liefde.In dit prachtig geïllustreerde cadeauboek laat Frits Deubel de lezer delen in een aantal bijzondere ontmoetingen. Persoonlijk en open vertelt hij over situaties met vrienden en familie, met kennissen en zelfs onbekenden. Situatieswaarin hij iets van God mocht ervaren of zelf de kans kreeg iets te delen van zijn persoonlijk geloof. Bemoedigend en inspirerend!Elk verhaal sluit af met een bijpassend gedicht.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis