Reflect #04 Documentaire nu! Frits Gierstberg ; Maartje van den Heuvel ; Hans Scholten ; Martijn Verhoeven hedendaagse Strategieën in fotografie, film en beeldende kunst

Reeks: Reflect (4)

Documentaire nu! maakt de balans op: wat is de betekenis van de documentaire anno 2005? Wat verstaan we eigenlijk nog onder documentaire? Welke richtingen zijn er in de documentaire ontstaan? Kunnen en willen we het begrip nog definiÙren? En wat is de maatschappelijke rol van de documentaire?

Naar aanleiding van deze vragen geven gerenommeerde deskundigen als Olivier Lugon, Frits Gierstberg en Tom Holert hun visie op de ontwikkelingen op het gebied van het documentaire beeld. Daarnaast beschrijven tien fotografen en kunstenaars, onder wie Walid Raad, Johan Grimonprez, Julika Rudelius en Allan Sekula, hun persoonlijke benadering van de toepassing van documentaire film en fotografie.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 24,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis