10WYS Geertje Couwenbergh ; Lisette Kreischer de wijsheidrevolutie

Vergeet succes en zelfs geluk: WIJSHEID is het nieuwe statussymbool van Generatie Y! Maar...wat is wijsheid? Ons leven is geweldig, maar soms ook pijnlijk. Wat maakt liefde zo lastig? Hoe kunnen we betere keuzes maken? Hoe gaan we om met ziekte, ouderdom en dood? Hoe kunnen we mindblowing sex hebben en tegelijkertijd de wereld redden? We zijn verward! Door onze wijsheidsspieren te trainen gaan we deze verwarring te lijf. In 10WYS (generatie Y +wijsheid) staan tien grote levensthema¿s centraal, van sexualiteit, pijn en geld tot spiritualiteit en liefde. Ontketen je eigen WYSheidsrevolutie met deze verfrissende mix van boeddhistische inzichten en praktische lifestyletips! 10 WYS is hèt boek voor deze tijd over liefde, lijden, lichaam, geld en sex en nog véél meer, sprankelend bekeken vanuit radicale spiritualiteit. Voor wie wil chillen bij het grote mysterie van ons leven.- Acharya Dr. Han F de Wit, auteur van De Verborgen Bloei Het is een kunst om je te herinneren waar je van opengaat. Lees dit, en je krijgt daar fucking veel zin in. -Wende Snijders Twintigers en dertigers van nu oppervlakkig? Geertje en Lisette bewijzen het tegendeel. Dankzij hen ben ik er trots op bij generatie (w)Y(s) te horen. -Glamour Geertje en Lisette hebben treffende beschrijvingen gevonden voor Het Grote Zoeken van de generatie Y. Hun inzichtgevende tips - vooral die over de liefde - bieden zelfs troost en hoop. Alles komt goed!- Green.2 Als je het lef hebt eerlijk naar jezelf te kijken, je ingesleten overtuigingen in heroverweging te nemen en je te laten verrassen door het leven zelf, dan is het lezen van dit boek een wijs besluit!- Froukje Jansen Lisette Kreischer en Geertje Couwenbergh leggen je op ontspannen manier tien wysheden voor die jouw leven een flinke oppepper gaan geven. Twijfel je over je baan, je liefde of de zin van het leven? De creatieve schrijfsters bieden jou de mogelijkheid om een nieuw (helder) licht over je problemen en vraagstukken te laten schijnen. Met veel gezonde humor, praktische tips en vooral veel plezier maken ze van deze Wysheidsrevolutie een ware Wysheidsrevelatie. Durf te doen! Durf te dromen!- Cosmopolitan Over de auteurs Geertje Couwenbergh (1983) is schrijver, antropologe en boeddhist. Ze is oprichter van Potential Buddha en maakt deel uit van het lifestyleforum Veggie in Pumps. Lisette Kreischer (1981) is een ¿stylist in idealisme¿ en is de initiatiefneemster van Veggie in Pumps. Daarnaast is ze auteur en bakt ze als Rosie in haarCupcake Factory biologische cupcakes.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

eerste druk 2010

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis