Du kannst das - deine Einzigartigkeit macht dich stark GELSINGER, Andrea Das Buch zum Mittwochsblog

Du kannst das. Die Autorin Andrea Gelsinger macht sich auf die Suche nach dem, was uns stark macht.
Mutig, groß, erwachsen, souverän, stressresistent.
Alltagsgeschichten, Wortspiele und Do it yourself Gedanken finden sich in den 42 Kapiteln dieses Buches.
Eine große Ladung Lebensfreude, Problemlösungsstrategien und jede Menge Spass. Wahrnehmung und Reflexion ganz easy verpackt. Das Buch, das auf keinem Nachttisch fehlen sollte.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis