Onmisbaar GODIN, S. ben jij de spil in jou organisatie?

De meesten van ons zijn opgegroeid in een wereld waar we een baan vonden, instructies opvolgden, voor brood op de plank zorgden, en dat was dat. Maar toen veranderde de wereld. Uitbesteden, automatisering en nieuwe marketing straffen vandaag de dag iedereen die goed genoeg is, alleen maar gehoorzaamd en enkel betrouwbaar is. Erger nog, de banen met een laag risico en hoge stabiliteitsfactor waar mensen vroeger zo naar hunkerden, zijn veranderd in vallen van ontevredenheid en oneerlijk risico. Het goede nieuws is dat de dood van de oude werkmentaliteit een wedergeboorte van creativiteit, vrijheid en positiviteit heeft aangewakkerd. In een wereld waar mensen niet langer beloond worden voor het blindelings opvolgen van instructies, profiteren juist diegenen die inzet tonen en de nieuwe regels bepalen. Onmisbaar leert elke lezer hoe ze de ketens van gehoorzaamheid af moeten gooien en zo een van de regelmakers, beslissers en oplossers te worden: anders gezegd, onmisbaar. In Onmisbaar maakt Seth Godin korte metten met het oude idee dat werk vooral bestaat uit het voltooien van taken, en dat net voldoende zijn genoeg is om de stabiliteit te bewaken en je baan te behouden. In plaats daarvan stelt hij dat succes gaat over het profiteren van nieuwe mogelijkheden, genieten van wat je doet, het verschil maken voor je collega's en klanten en het genie dat in je verborgen zit naar boven halen. Onmisbaar geeft tien benaderingen om de spil in jouw organisatie te worden, waaronder: * Creëer een voorwaartse beweging * Een unieke schakel worden tussen de organisatie en haar klanten * Lever unieke creativiteit * Toonaangevende klanten * Inspirerende personeel * Bezit een uniek talent Sommige spillen worden geboren met de handvatten die ze nodig hebben om onmisbaar zijn. Maar de meesten niet. De meeste spillen verwerven de vaardigheden die ze nodig hebben om werk te doen dat moedig en krachtig is. Ze worden onvervangbaar omdat ze niet de gebaande paden volgen, maar in plaats daarvan menselijkheid in hun werk brengen. Dat kun jij ook. Onmisbaar is verplichte kost voor iedereen die een belangrijke en invloedrijke positie voor zichzelf in hun organisatie wil. Of die behoefte heeft aan een nieuwe benadering van de steeds maar veranderende werkomgeving. Nu is de tijd om te beslissen: stilzitten, inschikken en (misschien) maar net meekomen, of: opstaan, opvallen en onmisbaar worden.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis