Het Pad van Ping GOLD, Stuart Avery De grote sprong voorwaarts

Het eerste boek over de ondernemende kikker Ping was een internationaal succes: wereldwijd werden er 400.000 exemplaren van verkocht. Newsweek prees het boek als een gelukkige mix van businessboek en spirituele vertelling, geknipt voor de ondernemer van de 21ste eeuw. Als opvolger van Ping: durf te ondernemen verschijnt nu Het Pad van Ping: de grote sprong voorwaarts.
Ping fungeert hier als leraar die twee jonge en eigengereide kikkertjes, Daikon en Hodo, op sleeptouw neemt op een reis die hun leven drastisch zal veranderen. Het thema is hoe je angst en onzekerheid kunt overwinnen als je eenmaal de stap hebt genomen om weg te trekken uit je vertrouwde omgeving teneinde nieuwe wegen (groei, transformatie) in te slaan.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

In goede staat.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis