De blikken trommel GRASS, Günther.

Hoofdpersoon Oskar wandelt, op zijn trom slaand, door het Derde Rijk, dat de overwinning is van de stank, het muffe en het kleine, door de oorlogsjaren en de naoorlogse jaren van het Wirtschaftswunder; hij wordt medewerker van het 'Fronttheater', gaat in de zwarte handel, in de kunst, speelt in een Jazzorkest. Verdacht van moord wordt hij opgesloten; als de werkelijke dader wordt ontdekt moet Oskar vrezen binnenkort ontslagen te worden uit het rustige gekkenhuis van waaruit hij zijn levensroman schrijft.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Uit 1988 - negentiende, herziene druk. In prima gelezen staat, het boekblok is aan de randen wat vergeeld.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis