Weet wie je eet GRAULS, Marcel hoe beroemde figuren op de menukaart belandden

Wie waren de personen naar wie gerechten zijn vernoemd? Dit boek biedt zestien portretten van historische figuren waarvan de naam verbonden is aan een beroemd gerecht. Van iedere figuur, o.a. Chateaubriand, Bismarck, Agnes Sorel, Rossini enz. een uitgebreide levensbeschrijving, de geschiedenis of aanleiding voor de naamgeving van het gerecht en uiteraard, het recept. Geïllustreerd met portretten en historische prenten in zwart-wit. Hierna de beknopte levensbeschrijving van nog vijfentwintig mannen en vijfentwintig vrouwen naar wie een recept vernoemd werd, zonder illustraties. Afgesloten met een algemene literatuuropgave en een literatuuropgave over elk van de zestien figuren. Gedrukt op een mooie kwaliteit papier. Plezierig gebrachte, culinaire geschiedenis, niet altijd helemaal correct maar informatief en onderhoudend genoeg.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis