Buikgevoel GREEN, Risa

'Ik ben er gewoon nog niet klaar voor. Elke keer als ik aan zwanger worden denk, bedenk ik me dat ik nog drie kilo moet afvallen, en dat ik écht geen negen maanden zonder wodka-martini's kan. En dan hebben we het nog niet eens over het roze rokje. Wat heeft het voor zin om dat te kopen, als ik het nog maar een paar weken aan kan? En ik móét het hebben! Hoe kan ik nou een moeder zijn? Moeders denken niet zo.'Lara Stone heeft als opleidingsadviseur op een privéschool in LA elke dag te maken met verwende rijke kinderen, en ze is er absoluut niet klaar voor om zelf zo'n schepsel op de wereld te zetten. Nog niet, althans. Niet nu alles zo lekker loopt in haar leven en ze net in maatje 36 past.Haar man denkt daar anders over; hij wordt liever vandaag dan morgen vader.Lara gaat overstag en is al snel zwanger. De hormonen gieren door haar lijf, de huilbuien zijn niet te stoppen, en haar buik groeit tot afgrijzen van haar vriendin en baas. Ondertussen heeft ze de taak gekregen om de onhandelbare Tick, dochter van een rijke filmregisseur, klaar te stomen voor de universiteit.Buikgevoel is een heerlijk boek in de categorie mom-lit dat veel herkenning op zal leveren bij elke (aanstaande) moeder en dat je met een brede glimlach op je gezicht leest. Het boek komt in het najaar als tv-serie op ABC.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Nederlandse vertaling uit 2006

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis