Dyscalculie in discussie GROENESTIJN, M. van & VEDDER, J.

"In de afgelopen jaren is in Nederland uitgebreid aandacht geschonken aan het onderwerp dyscalculie. Ook zijn er stevige discussies gevoerd in wetenschappelijke bladen. Landelijk bestaat er geen eenduidigheid over de termen ernstige rekenproblemen en dyscalculie. De Nederlandse Vereniging tot Ontwikkeling van het Reken/Wiskunde-Onderwijs (NVORWO) heeft het initiatief genomen om daar wat aan te doen. Het eerste resultaat was de publicatie 'Dyscalculie in discussie' (Dolk en Van Groenestijn, NVORWO, 2006). Het tweede resultaat is deze publicatie 'Dyscalculie in discussie, deel 2'. Enerzijds doet 'Dyscalculie in discussie, deel 2' verslag van de werkconferentie van 5 juni 2007. De inleidende lezingen van Wied Ruijssenaars en Hans van Luit maken daar deel van uit. Anderzijds bevat de publicatie de hoofdlijnen van het projectplan voor de ontwikkeling van een landelijk protocol Ernstige Reken-Wiskundeproblemen en Dyscalculie (ERWD). Op de website (www.nvorwo.nl) treft u meer informatie over het project ERWD aan. Mieke van Groenestijn is medewerker van de Faculteit Educatie van de Hogeschool Utrecht, bestuurslid van NVORWO en projectleider van het project ERWD. Jaap Vedder is voorzitter van NVORWO, zelfstandig ondernemer en voorzitter van de stuurgroep ERWD. "
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis