Plezier in je werk GRÜN, Anselm & PIEPER, Hein

De bekende benedictijn en schrijver Anselm maakte op verzoek van het CNV een boek over plezier in je werk. Hij geeft het thema diepgang door het te verbinden met spiritualiteit.

Vorig jaar startte CNV Vakcentrale de campagne ´Thank God it´s Monday´. Een van de activiteiten was Grüns lezing in Utrecht over plezier in je werk en de relatie met spiritualiteit.
In zijn boek werkt Grün de thematiek verder uit. Hij staat in de traditie van Benedictus, die in zijn bekende Regel ingaat op praktische en spirituele vraagstukken. Grün vertaalt belangrijke noties naar onze tijd. Dat zet allerlei actuele vraagstukken in een verrassend perspectief: burn–out, motivatie, werk en privé, werkdruk, en spiritualiteit op de werkvloer.

Een must voor iedereen die met plezier wil werken.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

minder fraai

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis