Brockes-Lekturen GUNTHER, Friederike Felicitas ; Dehrmann, Mark-Georg AEsthetik - Religion - Politik

Das Werk B. H. Brockes' hat wirkungsmachtige Deutungen erfahren, die seinen Stellenwert als Dichter der Fruhaufklarung betonen. Gleichzeitig neigen sie dazu, sein Werk im Licht bestimmter Traditionslinien zu erschliessen, aber andere Traditionslinien auszublenden. Der Band versucht, sich auf die Komplexitat der Texte und Paratexte einzulassen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 89,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis