In de ban van Jules Verne Guus Luijters ; Jules Verne Genootschap

Jules Verne was een van de beroemdste schrijvers van zijn tijd. Zijn Wonderreizen waren razend populair en zijn dat altijd gebleven. Er zullen weinig mensen zijn die De reis naar de maan, 20 000 mijlen onder zee of Reis om de wereld in tachtig dagen hebben gelezen en niet in hun hart hebben gesloten. In zijn eigen tijd werd Jules Verne vooral als een schrijver van kinderboeken gezien. In de Franse literatuur telde hij niet mee. Maar zoals Guus Luijters in deze biografie laat zien is het tij inmiddels gekeerd. In de afgelopen honderd jaar is Jules Verne niet alleen een schrijver voor volwassenen geworden, maar hij wordt nu als een van de grootste en modernste schrijvers van de negentiende eeuw beschouwd. 'In de ban van Jules Verne' geeft een fascineren beeld van een schrijver die van achter zijn schrijftafel zijn eigen wereld en die van de toekomst verbeeldde, en niet alleeen de wereld maar het hele universum. Daarnaast zijn er dertien bijdragen opgenomen van leden van het Jules Verne Genootschap, zoals over de twee reizen die Jules Verne naar Nederland heeft gemaakt, de rol van de wetenschap in het werk van Jules Verne en andere onderwerpen.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Een puik exemplaar, met geringe leessporen.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis