Rollen en taakgebieden van de eigentijdse middenmanager H. Ritzen de middenmanager : spil binnen de organisatie

Reeks: PM-reeks

Het middenkader is de ruggengraat van de organisatie. In die organisatie speelt de middenmanager verschillende rollen, waarin hij of zij tussen hoger en lager management manoeuvreert. Daarnaast zoekt de middenmanager naar evenwicht tussen ‘wat’ met zijn team gerealiseerd moet worden en ‘hoe’ de managementtaak moet worden uitgevoerd.
In het boek behandelt Henk Ritzen zowel rollen die conceptueel inzicht geven in de functie van de middenmanager als rollen die inzoomen op specifieke taken van deze manager. Aan de hand van kwadranten beschrijft hij de spanningsvelden waarmee de middenmanager wordt geconfronteerd. De lezer kan via deze kwadranten persoonlijk reflecteren op de eigen arbeidspraktijk.
Het boek is geschreven voor middenmanagers die zich willen verdiepen in hun rollen en voor studenten die zich voorbereiden op een functie binnen het middenkader van een profit- of non-profitorganisatie.
Dr. Henk Ritzen studeerde onderwijskunde en andragologie (specialisatie: arbeid en organisatieagologie) en was vele jaren middenmanager in een schoolorganisatie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,90
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis