Ridders en Jonkvrouwen HAAR, Jaap ter sagen en legenden uit de wereldliteratuur

Een pakkende bewerking van de beroemdste geschiedenissen uit de vijfde en zesde eeuw, zoals Tristan en Isolde, Siegfried, Lohengrin en Gudrun.


Jaap ter Haar bewerkte enkele van de meest vermaarde sagen uit de middeleeuwen voor een modern publiek. Vier oude legenden vertelt hij op ongeëvenaarde wijze. Zo winnen sagen, die al eeuwenlang tot de verbeelding spreken, nog meer aan kracht.
Ter Haar ontdeed de vier geschiedenissen van eeuwen later toegevoegde anachronismen, franje en symboliek. Zo ontstond een prachtige bundeling van vier geschiedenissen: die van het noodlot (Tristan en Isolde), van de haat (het Nibelungenlied/Siegfried), van de roeping (Lohengrin de zwaanridder) en van trouw (Gudrun).

Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

uit 2010

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis