ACV del proceso de reciclado de una bateria de Li-ion de automocion HERRANZ LAHUERTA, Ignasi

Las baterías de Li-ión, independientemente de la química de su cátodo, se espera que sean la tecnología de baterías más extendida durante los próximos años, tanto en dispositivos portátiles como en automoción eléctrica. La situación actual de gran volumen de ventas de baterías y en el marco de un desarrollo de la automoción eléctrica, el reciclaje de baterías de Li-ión se convertirá en un aspecto fundamental en el ahorro de recursos naturales por sustitución de materiales y reducción de la disposición final de estos materiales, reduciendo así los impactos ambientales. No obstante, este aspecto debe ser estudiado de acuerdo a las químicas predominantes.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 64,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis