Het Oranje WK-boek HERWAARDEN, Zeger van

Van het verloren eerste WK-optreden tegen Zwitserland, Milaan 1934, toen een droom (`We gaan naar Rome ) in duigen viel, tot en met de verloren `smerige achtste finale in Nürnberg tegen Portugal tijdens het WK van 2006 in Het Oranje WK-boek vertelt Zeger van Herwaarden de tumultueuze geschiedenis van het Nederlands elftal en het Wereldkampioenschap voetbal. Het verhaal van die Werdegang bestaat maar ten dele uit dramatische dieptepunten zoals in Milaan en Nürnberg. De historie van het Oranjevoetbal, zeker vanaf de jaren zeventig, staat bol van de glorieuze momenten. Niet voor niets is Brilliant Orange een internationaal met ontzag gebezigde term. Het Oranje WK-boek vertelt in één band het complete, tachtigjarige verhaal op het voetbalwereldtoneel.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 18,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 18,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis