Kirche Jesu Christi HESS, Felix

Um besser zu verstehen, was katholische Kirche ausmacht, hat Felix Hess dieses Buch geschrieben.

Die Göttlichkeit Jesu ist von seiner Empfängnis bis zu seiner Auferweckung ein geschichtliches Ereignis. Die Auferstehung Jesu ist der Schlüssel zum Personengeheimnis Christi. Die Marienlehre ist eine herausragende Ausformung des katholischen Glaubens. Katholischsein ist der Mehrwert des Ganzen vor der Summe der Teile. Die Spannung und in der Kehrseite die Treue ist die Wurzel des katholischen Glaubens.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis