Doden liegen niet HEUVEL, John van den & HUISJES, Bert. Spraakmakende misdaden in Nederland

Liquidaties in de onderwereld en misdrijven in huiselijke kring zijn aan de orde van de dag. De kranten staan daardoor dagelijks vol met berichten over moord, doodslag, ontvoering en diefstal.
In Doden liegen niet doen journalisten John van den Heuvel en Bert Huisjes verslag van de meest spraakmakende misdrijven uit het afgelopen decennium.
Zo komen onder andere de moord op zakenman Willem Endstra, de verdwijning van Marion en Romy van Buren en de moord op het Baarnse echtpaar M ller aan bod. Allemaal misdrijven waar heel Nederland over sprak.
De meest bizarre, emotionele en keiharde verhalen worden van het begin tot eind besproken om voor eens en altijd de waarheid boven tafel te krijgen. Want doden liegen immers niet...

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis