Experiment HEYINK, Joost

Hella Rooyakkers is een opgewekte 32-jarige reisconsulente in het oosten van het land die in alle opzichten stevig in haar schoenen staat. Ze heeft een latrelatie met Berry, die in zijn vrije tijd mentaletrainingen volgt bij de Sygma Foundation. Hella heeft hier weinig mee,maar gunt hem zijn hobby. De organisatie blijkt echter niet zo zweverig en onschuldig als Helladenkt: Sygma maakt gebruik van dubieuze psychologische methoden zoals intimidatie, uitputting, indoctrinatie en herprogrammering. Als Hella uit loyaliteit met Berry meedoet aan een kennismakingsweekend raakt ze verstrikt in de netten van Sygma. Terwijl het bestuur zich bezig houdt met een twijfelachtig psychologisch experiment, kom Hella in contact met een onderzoeksjournalisten dreigt een ex-cursist Sygma’s methoden op internet aan de kaakte stellen. Als Berry steeds meer onder druk komt te staan is het maar de vraag of hun relatie hier wel tegen bestand is en uiteindelijk staat zelfs hun leven op het spel.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Derde druk, 2010.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis