Gullit Hiddema, B.

Gullit is na Cruiiff de bekendste voetballer die Nederland heeft voortgebracht. Dit is zijn verhaal. Hoe een Amsterdamse voetbaljeugd een vedette opleverde, die, uitgroeide tot een echte team-player. Een man van stevige uitspraken tegen discriminatie en apartheid. Een Italiaans nationaal idool. Een Engelse publieksfavoriet. En een succesvol coach, die als commentator de show stal bij het EK van 1996. Gullit! Wat lag meer voor de hand dan dat biograaf Bert Hiddema zich na Cruijff richtte op die andere voetballer, die na een Jordaanse jeugd een wereldster werd? Hiddema praatte met klas- en buurtgenoten, met familieleden en collega's, en hoorde vele nieuwe, hier geboekstaafde verhalen. Nooit eerder verscheen er zo'n compleet portret van Ruud Gullit.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis